Nieuws

Overdrive

13 november 2018

Na het stoppen van B-BRAVE wilde Dioni zich verder ontplooien op muzikaal gebied en begon hij met het schrijven van eigen nummers. Nu is hij klaar om de volgende stap te zetten met de release van zijn eerste single als solo artiest genaamd ‘Overdrive’.  ‘Overdrive’ komt uit met videoclip en is vanaf  15 november 2018 op alle bekende platformen te downloaden of te streamen.

Spotify: https://bit.ly/overdrivespot
Apple Music: https://bit.ly/overdrivetune
Deezer: https://bit.ly/overdrivedeez


Vechtmeisje

14 september 2018

Zondag 30 september gaat de speelfilm Vechtmeisje in première op het Nederlands Film Festival. De jeugdfilm over de licht ontvlambare 12-jarige Bo die ontdekt wordt als een kickboksnatuurtalent. Dioni speelt in deze film  de  rechterhand Jesse van trainer Cecilia (Immanuelle Grives)

 


Geef Down De Toekomst

20 mei 2017
Dioni had de eer om op deze dag coach van een voetbalteam tijdens het jaarlijkse voetbaltoernooi van Geef down de Toekomst te zijn.


Uitzending “Vind die domme trut en gooi haar in de rivier”

12 april 2017

Het is bijna zo ver: de telefilm VIND DIE DOMME TRUT EN GOOI HAAR IN DE RIVIER is af en komt eindelijk op televisie! De film is thuis te bewonderen op woensdag 12 april 2017 om 20:30u op NPO3.

NPO :”We plaatsen allemaal om de haverklap van alles op het internet. Redelijk onschuldig, zou je zeggen. Toch laat Vind die domme trut en gooi haar in de rivier zien dat er wel degelijke gevolgen kunnen zijn als we dingen online gooien.”


Carlo’s TV Cafe

20 november 2016

Vandaag waren wij aanwezig bij Carlo’s TV Cafe om onze nieuwe single “Onze jongens” te zingen.


B-Brave “One night stand” Double Platina Award

16 juni 2016

 

 

 

 

 

 

 


Kids Choice Awards 2014, 2015 en 2016

Driemaal hebben wij met B-Brave de Kids Choice Awards in ontvangst mogen nemen in Los Angeles

 

 

 

 

 


Interview Cody Simpson